U bevindt zich hier: Home Kantoor & medewerkers

Notariaat Kremer

Notariaat Kremer staat bekend om zijn generalisme; wij hebben dus (ook) verstand van het onderlinge verband. Tevens beschikken wij over specialistische kennis op het gebied van agrarische zaken. Voor een gesprek bent u te allen tijde welkom op ons kantoor. Maar als u de voorkeur geeft aan overleg bij u thuis of op de zaak, dan komen wij graag op bezoek.
Naast deskundigheid bieden wij u maximale duidelijkheid, zowel in ons advies als in onze tarieven.En voor veel mensen in de regio Noordwest-Veluwe niet onbelangrijk: "bie ons mai plat proaten".
 
Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Vanuit die gedachte bieden wij u nog veel meer.
 1. Er wordt ruim tijd voor u genomen.
 2. Goede, snelle en deskundige service.
 3. Duidelijke (schriftelijke) toelichting in eenvoudig taalgebruik vóór en bij het ondertekenen van akten.
 4. Deskundigheid (specialistisch) op verschillende rechtsgebieden.
 5. Goed persoonlijk contact.
 6. Wij denken met u mee.
 7. Sociaal zeer actief, hart voor de omgeving.
 8. Ook voor spoedeisende zaken.
 9. Informele sfeer, elkaar leren kennen.
 10. Advies bij wijzigingen wetten en persoonlijke omstandigheden
 11. Tijdige toezending van ontwerp-akten.
 12. Ruime kennis van agrarisch recht, fiscale zaken en estate-planning.

Het kantoor

Kantoorpand Wezep Kantoorpand Oldebroek

   
Notariaat Kremer heeft een traditie in de gemeente Oldebroek en wijde omgeving. Een kantoor met een sterke reputatie.
Veel cliënten kiezen voor juridisch maatwerk, want dat is waar wij voor staan in alle notariële gebieden. Van familierecht tot ondernemingsrecht. Onze groei ontwikkelt zich steeds meer in de richting van zaken in het ondernemingsrecht en de estate planning.
Een goede relatie met cliënten vinden wij een voorwaarde om juridisch maatwerk te kunnen leveren. Dat vraagt om open communicatie: goed kunnen luisteren en wanneer nodig een spiegel voorhouden. Dat waarderen onze klanten, net als het feit dat we toegankelijk zijn. Wij vinden het vanzelfsprekend om te investeren in relaties met cliënten, particulieren en ondernemers.
 
De ambtsvoorgangers van de huidige notaris mr. L. Kremer zijn ondermeer mr. H.J. Doorn (1958-1988), mr. H.J. de Jongh (1988-2003) en mr. B.J. Otto (1997-2010).
Nadat hem per 1 april 2010 ontslag als notaris is verleend, is mr. B.J. Otto niet langer aan het notariskantoor verbonden.
In verband hiermee is de naam Otto & Kremer Notarissen met ingang van 1 december 2010 gewijzigd in Notariaat Kremer. Een nieuwe naam voor vertrouwde dienstverlening. Alle gepasseerde akten en behandelde dossiers van oud-notarissen mr. H.J. Doorn, mr. H.J. de Jongh en mr. B.J. Otto bevinden zich onder beheer van mr. L. Kremer.

Goedkoopste? Beste? Of allebei?

De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere notaris hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Ervaar het zelf.

 

Even voorstellen ...

mr. L. Kremer (Berto) notaris / fiscaal jurist  
 
 
 
 
 

mw.mr. M.S. Veldkamp (Mariska), kandidaat-notaris 
 
 
 
 

mw. R.M. Schoonhoven-Sieben (Rosa), register notarisklerk