U bevindt zich hier: Home Offerte aanvragen

Tarieven/offertes


De tarieven van notarissen zijn vrij. Van alle kanten krijgt u het advies een aantal offertes op te vragen bij verschillende notarissen voordat zij voor een bepaalde notaris kiezen.
Natuurlijk betaalt ook u het liefst zo min mogelijk bij een notaris, maar het tarief alleen is niet zaligmakend! U gaat naar een notaris om belangrijke zaken te (laten) regelen en dit dient goed en deskundig te gebeuren. Maar dat is niet alles. Graag wordt u door een (kandidaat-)notaris geholpen die daarnaast ook service biedt, goed bereikbaar is voor uw vragen, met u meedenkt, de tijd voor u neemt én in spoedeisende gevallen voor u klaar staat met een adequate reactie. Let daarom goed op: goedkoop is vaak duurkoop.

Bij ons kantoor kunnen geheel vrijblijvend offertes worden aangevraagd via de telefoon, fax of e-mail. Een offerte wordt altijd schriftelijk aan u bevestigd en beschrijft niet alleen de notariskosten die in rekening worden gebracht, maar ook de daarover verschuldigde BTW en eventuele bijkomende kosten en belastingen (zoals bijvoorbeeld kadasterkosten in geval van een aankoop van een huis). Zo een uitgewerkte offerte leidt er toe dat u weet waar u bij ons aan toe bent en later niet voor (vervelende) verrassingen komt te staan.Offerte aanvragen

 
Vraag hier uw offerte aan. Na verzending ontvangt u zo spoedig mogelijk onze reactie.

Geslacht:

Naam:
Voorletters:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
(indien huis / hypotheek) Koopsom van het pand:
(indien huis/hypotheek) Bedrag inschrijving hypotheek:
Kies offerte:Opmerking / vraag:

Velden gemarkeerd met zijn verplicht.