U bevindt zich hier: Home

Notariaat Kremer is er voor ú. Met korte lijnen, korte wachttijden en een lage drempel. Vanuit onze vestigingen in Oldebroek en Wezep verzorgen wij notariële diensten voor cliënten uit de wijde omgeving. Gewoon omdat u de zaken goed geregeld wilt hebben: op de korte én op de lange termijn. Wij nemen tijd voor u en staan u op professionele wijze bij.

Heeft u een notaris nodig voor een testament, estate planning, onroerend goed of een nieuw op te richten stichting of bedrijf? Neem dan contact met ons op. Want naast deskundigheid bieden wij u maximale duidelijkheid, zowel in ons advies als in onze tarieven.
 
Notariaat Kremer heeft als specialismen estate planning, mediation en agrarisch recht.
Voor een eerste oriënterend en vrijblijvend gesprek van maximaal twintig minuten brengen wij geen kosten in rekening.

Beleid Coronavirus

Om uw en onze gezondheid te beschermen neemt Notariaat Kremer de volgende voorzorgsmaatregelen.

Medewerkers van ons kantoor 
Alle medewerkers van Notariaat Kremer houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent onder andere dat wij geen handen meer schudden en u - anders dan wat u van ons gewend bent - tijdelijk geen koffie en/of thee meer aanbieden. We houden gepaste afstand tot elkaar (meer dan 1 meter) en wassen veelvuldig onze handen. De tafel van onze passeerkamer wordt na ieder bezoek gereinigd. Hetzelfde geldt voor de balie en deurklinken. Werknemers met klachten blijven thuis.

Bezoekers aan ons kantoor 
Passeerafspraken en geplande besprekingen gaan in principe gewoon door. Om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, verzoeken wij u echter om niet naar ons kantoor te komen als u klachten heeft. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken. Wij verzoeken u eveneens telefonisch contact met ons op te nemen indien u een afspraak voor een bespreking heeft gemaakt en deze liever digitaal of telefonisch wilt laten plaatsvinden of een akte per volmacht wilt tekenen. Dit laatste is in sommige gevallen mogelijk.
Wij verzoeken u verder uitdrukkelijk om geen personen mee te nemen die de akte niet hoeven te ondertekenen.

Met vorenstaande maatregelen proberen wij zoveel mogelijk risico’s te beperken om uw en onze gezondheid te beschermen. Daarnaast proberen wij de continuïteit en de doorgang van de afspraken de komende weken zoveel mogelijk te waarborgen.
Bij vragen kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 038-3760080 of 0525-631335 of per mail info@notariaatkremer.nl.

Notariaat Kremer

Beeklaan 10
8096 AM OLDEBROEK
tel: (0525) 63 13 35

 
Clematisstraat 55
8091 VJ  WEZEP
tel: (038) 376 00 80
E: info@notariaatkremer.nl


Voogdij wel of niet in testament?

Lees hier meer over het regelen van voogdij.


Kavelruil op de Veluwe maakt doorstart

Recent is een nieuwe stichting kavelruil opgericht, genaamd “Stevig” (Stichting Effectief Verkavelen In Gelderland) die zich bezig wil gaan houden met het planmatig coördineren, voorbereiden en uitvoeren van verkavelingsprojecten met een omvang van > 400 ha, en het adviseren en ondersteunen bij kleinere projecten. Onze ervaring van de afgelopen jaren is, dat met name de kleinere kavelruilprojecten op de Veluwe met succes zijn afgerond.
In overleg met de “Stevig” is besloten om de mogelijkheden van vrijwillige kavelruil voor kleinere projecten nu ook op de Veluwe weer voort te zetten. Concreet betekent dit dat de vier kavelruilcoördinatoren weer beschikbaar zijn voor het opzetten en uitvoeren van vrijwillige kavelruilen in hun eigen werkgebied.

Vacature kandidaat-notaris

Notariaat Kremer, met vestigingen in Oldebroek en Wezep, zoekt ter versterking van het team een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris die gespecialiseerd is in of affiniteit heeft met de familierechtpraktijk in de meest ruime zin.

Naar de volledige vacaturetekst

Loading...